Retourneren

Kan ik retourneren?

Indien goederen niet aan uw verwachting voldoen dan kan u deze binnen 14 dagen volgens het herroepingsrecht retour sturen na bevestiging van de retour aan Wolmuisje. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van de goederen.
Terugzendingen zijn niet toegestaan zonder Wolmuisje hierover eerst te informeren. De terugzending schort in geen geval de opeisbaarheid van de verschuldigde bedragen op.


Mag ik alles retourneren?
Nee, bestellingen op maat, pakketten en artikelen die eenvoudig te kopiëren zijn worden uitgesloten van herroepingsrecht. Onder dit laatste verstaat men artikelen zoals magazines, tijdschriften, boeken, diy pakketten met patronen en patronen.

Is een retourzending gratis?
Nee, bij terugzending vallen de transportkosten ten laste van de koper.

In welke staat moet ik de artikelen retourneren?
De koper zal tijdens de bedenktijd zorgvuldig omgaan met de aangekochte producten en de verpakking. De koper mag de producten slechts uitpakken en bekijken tot zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of het product aan zijn wensen voldoet. Indien het herroepingsrecht wordt gebruikt, zal de koper het product ongebruikt met alle geleverde accessoires en opties in de originele verpakking inclusief labels retourneren aan Wolmuisje.

De goederen worden bij ontvangst gecontroleerd op kwaliteit en volledigheid. Deze goederen dienen onbeschadigd en ongebruikt te zijn in de originele verpakking. Bollen mogen niet afwijken van gewicht, vorm, kwaliteit of kleur tegenover het originele product. Wolmuisje behoudt zich het recht om de geretourneerde artikelen te weigeren of slechts gedeeltelijk over te gaan tot terugbetaling van het reeds betaalde bedrag indien niet voldaan is aan bovenstaande voorwaarden. Indien uw bestelling na terugzending minder bedraagt dan de gestelde grens voor franco verzending, brengen wij de verzendkosten alsnog in rekening. Terugbetalingen gebeuren binnen de wettelijke termijn.

Aan welk adres moet ik retourneren?
Wolmuisje
Weg naar As 72B/1
3680 Opoeteren
België
 

© 2021 - 2022 Wolmuisje | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel